Bibliorafturi si caiete mecanice INTERGRUP.RO           PRIMA PAGINA   DESPRE NOI   CONTACTATI-NE
Bibliorafturi personalizate, caiete mecanice, agende, mape si clipboarduri personalizate
 

Despre noi

Fiecare afacere si firma este unica.

Plecand de la acest fapt, echipa Inter Grup vine in intampinarea nevoilor clientilor cu o gama de produse personalizate prezentate pe site-ul www.biblioraft.ro. Bibliorafturile si caietele mecanice personalizate, agende, mape, clipboard-uri, cataloage pentru mostre si alte articole personalizate, realizate cu utilaje automate de ultima generatie, satisfac nevoile de organizare, stocare si manipulare a documentelor, precum si cele de prezentare si promovare a produselor si serviciilor oferite de dumneavoastra.

Toate aceste produse se realizeaza din carton solid de calitate, la dimensiunile si grosimea dorita, simplu sau buretat, caserat (cu sau fara intoarcerea marginilor) cu hartie cretata tiparita in 2, 3 culori sau policromie sau cu divese alte materiale. Este posibila aplicarea unor decoratiuni diverse cum ar fi: plastifiere cu folie PP transparenta, mata sau lucioasa; lacuire UV totala sau selectiva; timbru sec; poleire Au sau Ag etc. La toate acestea se adauga o gama larga de accesorii metalice: inele, mecanisme, nituri, etc.

Experienta echipei noastre de productie si creatie, a echipei de vanzari cat si a colaboratorilor nostri in domeniul graficii si design-ului va va ajuta sa realizati produsele de care aveti nevoie.
Bibliorafturi personalizate, caiete mecanice, agende, mape si clipboarduri personalizate
Intergrup.ro